Weer gek op jouw werkplek

Ik ben werknemer

Werk, een breed begrip wat voor de één betekent een dag op kantoor, voor de ander een dag in de winkel, op straat in de auto of misschien wel op het dak. Ieder mens is anders en ook aan werkzaamheden hebben we een grote verscheidenheid. Fijn, want daardoor is het vaak goed mogelijk een passende match te vinden tussen persoon en baan. Maar wat nou als deze match niet meer zo vanzelfsprekend is? Als de werkzaamheden niet meer passen bij je huidige mogelijkheden? Wanneer je uitvalt op werk door ziekte noemen we dit ‘verzuim’. Het is belangrijk om bij langduriger verzuim te kijken wat de mogelijkheden zijn om weer aan het werk te kunnen gaan. Onze deskundigen op het gebied van arbeid en re-integratie bieden je hierbij een ondersteunende rol. We denken met je mee over re-integratie mogelijkheden en opbouw, maar coachen je ook op de werkvloer en helpen je bij het optimaliseren van de belastbaarheid. In onderstaande slider zie je een aantal van onze diensten die voor jou interessant kunnen zijn. Vragen? Neemt dan contact met ons op via de contactpagina.

Onze Diensten

Kijk wat wij kunnen betekenen

Voorlichting en preventie icon Voorlichting en preventie
Advies belasting en belastbaarheid op de werkplek icon Advies belasting en belastbaarheid op de werkplek
Werkplekonderzoek icon Werkplekonderzoek
Snelcheck werkplek icon Snelcheck werkplek
Werkplek advies icon Werkplek advies
Re-integratie Spoor 1 icon Re-integratie Spoor 1
Voorlichting en preventie icon

Voorlichting en preventie

Voorkomen is beter dan genezen

‘Voorkomen is beter dan genezen’, hier zijn we het bij Argo@work uiteraard mee eens. We weten allemaal dat werkplezier een groot deel uit maakt van ons welzijn en daarmee ook een effect heeft op de arbeidsproductiviteit. Door binnen de bedrijfsvoering tijd te besteden aan preventie en voorlichting kan verzuim worden voorkomen. Bij Argo@work ondersteunen we je graag bij het optimaliseren van de duurzame inzetbaarheid. Dit doen we door voorlichting te geven in de vorm van presentaties of workshops, waarbij we op maat kijken wat binnen je bedrijf van belang is om verzuim tegen te gaan. Denk hierbij aan onderwerpen, zoals beeldschermwerk, belasting/belastbaarheid, een gezonde werkplek of bewegen op de werkvloer. Een fijne werkplek, zorgt voor tevreden werknemers en is onmisbaar voor een gezonde bedrijfsvoering. Benieuwd wat we voor je bedrijf kunnen betekenen om verzuim te voorkomen? Neem dan gerust contact met ons op voor informatie of een vrijblijvende offerte

Tarief

Workshop of presentatie op jouw bedrijf € Op aanvraag
Advies belasting en belastbaarheid op de werkplek icon

Advies belasting en belastbaarheid op de werkplek

Waar balans de standaard is

Werk maakt een belangrijk deel uit van ons leven. Het zorgt voor zingeving, voldoening, maar natuurlijk ook dat er brood op de plank ligt. Maar wat nou als werken niet meer zo vanzelfsprekend is? Bijvoorbeeld door RSI-klachten, een burnout of in verband met een chronische ziekte. Veel mensen krijgen te kampen met klachten op het werk. Voorkomen is beter dan genezen, maar ook als het kwaad al is geschied, kunnen we je ondersteunen bij het optimaliseren van je belasting en belastbaarheid.

Belasting en belastbaarheid; twee woorden die je misschien wel eens hebt horen vallen, maar met een hele verschillende betekenis. . Belasting is hetgeen wat je van je lichaam vraagt en de belastbaarheid is hetgeen wat je lichaam ook daadwerkelijk aan kan. Wanneer deze twee niet in balans zijn, kan werk een heuse opgave worden. Bij klachten is het belangrijk om meer inzicht te krijgen in de vijf W’s: Werkwijze, Werktijden, Werktaken, Werkplek en Werkdruk. Samen met één van onze deskundige wordt vanuit hier een plan opgesteld om de belasting en belastbaarheid weer in balans te brengen. Benieuwd wat we in je situatie kunnen betekenen? Schroom niet contact op te nemen met onze deskundigen!

Tarief

Persoonlijk advies belasting en belastbaarheid op de werkplek € Op aanvraag
Werkplekonderzoek icon

Werkplekonderzoek

Waar balans de standaard is

Dat een goede ergonomische werkplek belangrijk is om lichamelijke klachten te voorkomen, is geen geheim. Tijdens een werkplekonderzoek doet onze deskundige een uitgebreide observatie van de werkplek en werkomgeving en geeft hier een advies over, zo kunnen klachten worden verminderd, of zelfs voorkomen! Uiteraard hoort hier ook een schriftelijke rapportage bij met de belangrijke aandachtspunten voor de desbetreffende medewerker(s) en een overzicht van de geadviseerde producten.

Dus kortom:

 • Intakegesprek met één of meerdere medewerkers met betrekking tot werktaken, werkwijze, werkhouding en werkplek
 • Algemeen onderzoek van de werkplek, beoordeling en beschrijving van omgevingsfactoren
 • Analyse en observatie van werkplek, -houding, -techniek, -gedrag en werkgewoonten
 • Ergonomisch optimaliseren van de werkplek en adviezen voor de medewerker(s)
 • Schriftelijke rapportage n.a.v. het individuele werkplekonderzoek, met daarin de conclusies en adviezen

Tarief

Uitgebreid werkplekonderzoek met een tijdsindicatie van vier uur (inclusief rapportage) € 115,- per uur (excl. BTW)
Snelcheck werkplek icon

Snelcheck werkplek

Creatief, dynamisch, inzetbaar

Ben je op zoek naar een snelle stapsgewijze beoordeling van de werkplek? Tijdens onze werkplek snelcheck gaat één van onze deskundigen methodisch te werk, waarbij we knelpunten inventariseren en direct aanpassingen doen volgens de ergonomisch verantwoorde normen en principes. Deze dienst is goed geschikt voor het snel instellen van (flex)werkplekken, waarbij een optimale werkomgeving het uitgangspunt is. Dit is van essentieel belang bij het voorkomen van lichamelijke klachten op de werkvloer.

Dus kortom:

 • Uitvoer door een deskundige op het gebied van arbeid en re-integratie.
 • Algemeen advies middels een korte analyse van de huidige werkplek.
 • Optimaal instellen van de huidige werkplek, naar mogelijkheden.
 • Deze check kan tevens ingezet worden voor meerdere werknemers of gehele afdelingen.
 • Optioneel: een overzicht van de geadviseerde producten.

Tarief

Snelcheck van ongeveer 30 min per persoon (exclusief rapportage) € 115,- per uur (excl. BTW)
Werkplek advies icon

Werkplek advies

Gek op de werkplek

Met deze stapsgewijze methode beoordelen we jouw werkplek. We inventariseren knelpunten in houding en belasting/belastbaarheid. Ook stellen we de werkplek ergonomisch voor je in, essentieel bij het verbeteren of voorkomen van klachten. Dus ben jij op zoek naar de optimale werkhouding, dan is deze dienst het proberen waard. Bij het werkplekadvies wordt schriftelijk verslag gedaan, welke vervolgens gedeeld wordt met de opdrachtgever. In dit verslag staan de aandachtspunten en mogelijke oplossingen beschreven: het begin van een gezonde werkomgeving.

Nog even samengevat:

 • Uitvoer door een deskundige op het gebied van arbeid en re-integratie
 • Algemeen advies middels een korte analyse van de huidige werkplek.
 • Het ergonomisch instellen van de werkplek
 • Persoonlijk individueel advies en toelichting (optioneel)
 • Schriftelijk overzicht van de juiste maten / hoogtes (optioneel)

Tarief

Werkplek advies van ongeveer 60 minuten per persoon (exclusief rapportage) € 115,- per uur (excl. BTW)
Re-integratie Spoor 1 icon

Re-integratie Spoor 1

Denken in oplossingen

Je bent lang ziek geweest, na maanden thuis zitten mag je eindelijk weer beginnen. De bedrijfsarts heeft gezegd dat je weer mag opbouwen. De vlag kan uit want het thuis zitten ben je helemaal zat. Je wilt weer terug naar hoe het was voor het ziek zijn. De gezelligheid van de vrijmibo heb je gemist en wellicht voel je, je minder betrokken bij de organisatie. Samen met je collega’s bouwen aan een mooie toekomst voor het bedrijf, je bent er klaar voor. Je manager geeft aan dat je gemist wordt en dat de re-integratie altijd binnen jouw mogelijkheden zal gaan. Alle seinen staan op groen en toch gaat de arbeidsre-integratie mis, je zit weer thuis. Tijdens een spoor 1 traject bij Argo@work kijken we naar werkmogelijkheden binnen de huidige organisatie waar je werkt. We ondersteunen in de opbouw naar je eigen functie of kijken samen naar ander passend werk binnen de organisatie. Benieuwd wat wij specifiek voor jouw re-integratie kunnen betekenen? Schroom niet contact op te nemen met onze deskundigen via onze contactpagina!

Tarief

Volledig re-integratie traject spoor 1 € Op aanvraag

Meer weten?

Sterk in werk

Wij streven ernaar om de missing link tussen werknemer, bedrijfsarts en werkgever te zijn en zo te ondersteunen bij re-integratie en verzuimpreventie. Op basis van ervaring, kennis en kunde kunnen wij een helpende hand bieden, daar waar die het meest nodig is. Dit met als doel een goede, zorgvuldige en duurzame terugkeer naar de werkvloer. Met ons verscheiden pakket aan diensten zit er voor ieder wat tussen.  Toch vragen, schroom niet contact met ons op te nemen!

Leaflet

Vul je naam en e-mailadres in om de leaflet met meer informatie te downloaden

Wilt u meer weten of een vrijblijvende afspraak inplannen?

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
"Goede connectie, goed luisterend oor, goede aanbevelingen en goede begeleiding"

"De re-integratiecoach heeft goed geluisterd / bevraagd mbt de klachten en daar een persoonlijk behandelplan op afgestemd. Dat was zeer prettig en werkte zeer goed. Door de adviezen van de re-integratiecoach ben ik relatief snel van mijn klachten af. Daarnaast was het contact prettig."